El Municipal de Borrassà, una ‘Bombonera’

0
2830

Un centenar de joves van presenciar el partit de Tercera Catalana entre el Borrassà i el Sant Pere (1-1) amb càntics i crits de suport


De ben segur que els assistents al partit entre el Borrassà i el Sant Pere Pescador de dissabte tardaran a oblidar el que van viure al camp. Al voltant d’un centenar de joves, aixoplugats amb el nom de Beers&Songs, van animar l’equip local amb càntics incessants i banderes, una actitud festiva que va protagonitzar diversos moments àlgids, com ara el gol dels locals, obra de Romero (45’). «El nostre objectiu és gaudir del futbol i crear una diada inoblidable per la gent present al camp», explica Sillani, portaveu de Beers&Songs.

De fet, la de dissabte no va ser la primera incursió del col·lectiu a la comarca, tenint en compte que l’any 2015 el grup va organitzar una sortida amb destí a Llers. El 2016, d’altra banda, els joves van animar el Bellcaire, mentre que el 2018 els crits de suport van anar a parar a la Pera, que jugava al camp de l’Estartit. A qui tocarà el 2020?

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li