El moviment ‘Ja n’hi ha prou’ supera les 10.000 signatures

0
536

Diverses entitats esportives de l’Alt Empordà han mostrat el seu suport a la nova plataforma


El món de l’esport és un dels sectors principalment damnificats per les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19. Amb la competició inexistent a escala territorial i amb uns entrenaments subjectes a l’evolució de les restriccions, són moltes les entitats que han mostrat la seva disconformitat envers les mesures del Govern, però no és fins fa poc que aquestes veus dissonants s’han unit amb força.

En concret, clubs d’esport base i amateur d’arreu de Catalunya, també de l’Alt Empordà,han unificat les seves forces i han creat sinergies per tal de reivindicar el seu desacord davant les noves restriccions, que afecten especialment a les entitats que desenvolupen la seva pràctica en espais tancats, que ara han hagut d’aturar la seva activitat totalment.

Amb una setmana de trajectòria, la plataforma, que ja s’ha mobilitzat presencialment a diversos punts de les comarques gironines, ha aconseguit un gran suport: a través de la plataforma Change.org ja ha superat les 10.000 signatures.

El seu manifest, entre altres coses, defensa que l’esport és un bé essencial pels joves i que, en tot moment, s’han complert amb els plans de represa, controls i mesures que s’exigeixen des de la Generalitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li