El monestir de Sant Pere de Rodes acaba quart en la final de ‘Batalla Monumental’

0
934

La construcció va competir en aquest darrer programa contra el conjunt arqueològic de Tàrraco, el castell de Cardona, el Recinte Modernista de Sant Pau, la Seu Vella de Lleida i el Reial Monestir de Poblet


El monestir de Sant Pere de Rodes va finalitzar en quarta posició en la final del concurs de TV3 «Batalla monumental». La construcció va competir en aquest darrer programa contra el conjunt arqueològic de Tàrraco, el castell de Cardona, el Recinte Modernista de Sant Pau, la Seu Vella de Lleida i el Reial Monestir de Poblet.

En total es van rebre al voltant de 70.000 votacions. D’aquestes, un 9% varen ser pel monestir de Sant Pere de Rodes, molt lluny del 62% de vots que es va emportar el vencedor, la Seu Vella de Lleida. En la gala final d’aquesta primera edició, la periodista Laura Fa va ser l’encarregada de defensar la construcció. De fet, ho va fer amb tanta intensitat que fins i tot va acusar el tercer classificat, Tàrraco, amb Fermí Fernàndez com a ambaixador, de competir sense tenir un monument representatiu clar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li