El Molino de Barcelona i The Gospel Viu Choir

0
1018

El mític cabaret El Molino de Barcelona amb la vedet Merche Mar i el seu cos de ball, i el grup The Gospel Viu Choir, sota la direcció de Moisès Sala, actuaran sota l’envelat del circ Charlie Rivel de Figueres els dies 29 i 30 d’abril respectivament. Seran els dos únics espectacles de la programació d’aquest circ que s’ubicarà a la plaça Catalunya de la capital altempordanesa durant els dies de les fires i festes de la Santa Creu.
La peculiaritat d’aquests espectacles és que serà la primera vegada que actuïn en un circ i que a més, aquest tingui una pista circular. “Em fa molta il·lusió pel repte de l’escenari, que és rodó i sense cap cantonada. Això fa que ens hàgim de dirigir a l’espectador que estarà al voltant nostre. Amb tot, portarem el mateix espectacle que fem al Paral·lel. Serà tot un repte”, ha dit la vedet Merche Mar, qui va voler venir a Figueres a la presentació. Mar també ha destacat que es tractava d’un espectacle excepcional, ja que no és gaire freqüent que aquest grup de ballarines surti del Paral·lel per actuar fora del seu escenari habitual.

una vedet de referència. Merche Mar és una de les vedets de revista de music hall més coneguda del panorama musical català i tot un referent a El Molino. Tal com va explicar, va començar la seva carrera a El Molino quan tenia tretze anys. Precisament, una anècdota que va explicar Genís Matabosch sobre la seva relació d’amistat amb aquesta ballarina es remunta quan Matabosch regentava una llibreria i Mar va ser portada del llibre autobiogràfic El Molino: historias de una vedette i que Genís Matabosch encara conserva.

the gospel viu choir. Per la seva part, el grup The Gospel Viu Choir també haurà d’adaptar el seu concert Nonstop gòspel, que es va poder veure l’any passat a Figueres. “Som una formació de 75 cantaires i cinc músics. Haurem de reduir el nombre de cantants, però seguirem amb la mateixa energia de sempre. El concert és el de l’any passat però amb algunes novetats”, ha explicat Sun Foradada, coordinadora del cor Gospel Viu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li