El Molí de l’Anguila es converteix en punt de vacunació a Figueres

0
1460

A Vilafant s’habilita l’espai Àgora; a la Jonquera, Can Laporta; a Roses, el Mercat i a Llançà, la Casa Marli


La Regió Sanitària de Girona informa del desplegament de punts per a la vacunació contra la covid-19 a mesura que es van rebent les dosis. Els ajuntaments han cedit espais per agilitzar el màxim possible el procés i donar més facilitats a Salut i als ciutadans.

A l’Alt Empordà, els equips de vacunació de Figueres es traslladen aquest 6 d’abril al Centre Cultural Molí de l’Anguila (operatiu també com a punt de vacunació d’AstraZeneca). A Vilafant, es preveu habilitar l’Espai Àgora, annex al pavelló municipal i a la Jonquera, els Porxos de Can Laporta. A Llançà, l’Ajuntament ha cedit la Casa Marli; a Roses, el Mercat Municipal; i a Castelló d’Empúries i l’Escala, els consistoris han posat a disposició les sales polivalents dels seus respectius municipis. El desplegament de la majoria d’aquests espais està subjecte a l’arribada de vacunes i, en d’altres nuclis amb menys població, es preveu dur-ho a terme en els propis centres de salut i consultoris locals, com és el cas del CAP Bàscara o CAP Peralada.

Els usuaris de cada zona rebran la informació sobre el punt de vacunació que els pertoca. Ara des dels CAP, als domicilis o bé als punts de vacunació, es procedeix a injectar el vaccí als majors de 80 anys. També s’han posat dosis a la franja dels 60 als 65 i es continuarà amb usuaris de 70 a 79 anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li