El Miramar manté les 2 estrelles

0
1011

El restaurant Els Brancs, de Roses, és l’únic de la comarca que perd l’estrella que ostentava


 

El Teatre Lope de Vega de Sevilla va ser l’escenari el passat dimecres a la gala de presentació de la Guia Michelin 2020, on es van repartir les que probablement són les valoracions gastronòmiques més valorades d’Europa, les estrelles Michelin.

La comarca de l’Alt Empordà continua amb un important nombre d’estrelles, ja que el restaurant Miramar de Llançà, dirigit per Paco Pérez, ha aconseguit mantenir les 2 distincions, la primera de les quals va aconseguir l’any 1996. També repeteix l’Empòrium, encapçalat per Joan Màrius Jordà, que rebré la primera i de moment única estrella fa 4 anys. Un altre dels restaurants que han aconseguit mantenir-se entre els escollits el trobem a Peralada, on el Castell de Peralada, de la mà de Xavier Sagristà i Toni Gerez, reté l’estrella que va rebre l’any 2017. La part negativa d’aquesta edició ens l’ha deixat el restaurant Els Brancs, de Roses, que han perdut el guardó que ostentava.

La gala va coincidir amb el 110è aniversari de la guia i, segons els organitzadors, ha estat l’acte de major dimensió de tota la història de la guia Michelin a la península Ibèrica, ens deixa una nota agredolça. Els Brancs, de Roses, perd l’estrella que ostentava.

Aquests premis són atorgats anualment, després de la valoració que realitzen diversos inspectors de manera anònima. Aquests recullen en un informe en què en valoren la qualitat, la selecció de productes, el domini de sabors, la relació entre qualitat i preu, el nivell del servei i la creativitat dels plats. En aquesta edició, 241 restaurants entre Espanya i Portugal han estat premiats. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li