El millor hospital en processos nerviosos i de la dona

0
406

L’Hospital de Figueres ha estat guardonat en dues categories com a millor centre comarcal de l’Estat espanyol en els Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards


L’Hospital de Figueres ha estat guardonat en dues categories com a millor centre comarcal de l’Estat espanyol en els Premis BSH – Best Spanish Hospitals Awards, a més de quedar finalista en una tercera. Aquests reconeixements valoren l’eficiència sanitària i la qualitat assistencial d’hospitals públics i privats de tot l’Estat a partir de més de 250 indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial. El centre alt-empordanès ha guanyat en dues categories, en el segment de centre comarcal: a la millor atenció dels processos del sistema nerviós i a la millor atenció dels processos de la dona. També ha quedat finalista en la categoria de millor atenció als processos de l’aparell respiratori.

En aquesta edició, han participat als BSH un total de 105 hospitals espanyols, dels quals 52 són públics i 53, privats. Catalunya és la comunitat autònoma amb més centres premiats, 26 en total.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li