El MIC omple la comarca de futbol

0
1327

El prestigiĂłs torneig de futbol aterra a la comarca amb vuit seus i al voltant de 200 partits de diverses categories


 

Si l’any passat va ser el de la irrupció, aquest 2019 ha de ser el de la consolidació. El torneig Mediterranean International Cup –MIC– repetirà enguany la generosa presència que va exhibir l’any passat a l’Alt Empordà, un fet que evidencia que l’aposta del prestigiós esdeveniment del futbol base a la comarca era ferma i a llarg termini.

En aquest sentit, al territori es jugaran pràcticament els mateixos partits que a l’any passat, al voltant de 200. Uns partits, aquests, que es repartiran en vuit seus, la majoria de les quals ja són conegudes de l’edició passada: Figueres, l’Escala, Castelló d’Empúries, la Jonquera, Llançà, Sant Pere Pescador i Bàscara. A tots aquests indrets s’hi ha d’afegir la novetat d’aquest curs, Peralada, que s’afegeix a la llista d’emplaçaments alt-empordanesos. Tenint en compte que el MIC compta amb 35 seus repartides en quatre comarques gironines –Alt Empordà, Baix Empordà, Gironès i la Selva–, això significa que el nostre territori acollirà un quart dels partits que es realitzaran aquest 2019 per part del torneig.

Per la seva banda, l’Estadi de Vilatenim tornarà a ser l’escenari de la inauguració, que tindrà lloc dimecres, 17 d’abril, a les 11 h. Un dels partits inaugurals serà el que enfrontarà el Reial Madrid juvenil, entrenat per l’emblema merengue Raúl González, contra el Kaptiva Sports (11.45 h). També a Figueres, el diumenge s’hi disputaran les finals de cadets de primer any (11.15 h) i la d’infantils de primer any (10 h).

LES SEUS. Vilatenim, precisament, acollirà sobretot partits de cadet de primer any, amb equips com el Liverpool, l’Everton o l’Olympique de Marsella. També a Figueres, però en aquest cas a l’Estadi Albert Gurt, s’hi jugaran íntegrament enfrontaments d’infantil de primer any, amb conjunts d’arreu del món com el New York Soccer, el Generations Academy Jordan o el Macabbi Nahalal.

A Bàscara també s’hi disputaran partits d’infantils de primer any, i entre altres entitats s’hi deixaran veure clubs històrics d’Europa com l’Atlètic de Madrid o l’Olympique de Lió.

El MIC també es deixarà veure a Castelló, on hi jugaran equips de cadet i infantil de primer any, mentre que a l’Escala serà el feu dels equips alevins, com ara el Barça, el Manchester United, l’Ahtletic de Bilbao o el València.

A la Jonquera, d’altra banda, la gespa acollirà diversos equips d’infantil de primer any, mentre que a Llançà hi jugaran equips cadets de primer any com la selecció de la Xina, entre altres. D’aquesta categoria, precisament, també es jugaran partits a Sant Pere Pescador. Finalment, Peralada s’estrenarà, també, amb partits de cadet de primer any.

ELS EQUIPS DE CASA. L’edició d’enguany comptarà amb la participació de set clubs de la comarca: el Figueres (juvenil de primer any, cadet de primer any, infantil de primer any i aleví), el Llançà (cadet de primer any i aleví-F7), l’Escala (infantil de segon any i aleví), el Navata (cadet de segon any), l’Esplais (cadet de primer any), l’EF Tramuntana (infantil de primer any) i el Sant Pere Pescador (aleví).

ALLOTJAMENTS. Roses continuarà essent un dels epicentres dels allotjaments d’aquesta edició. En total, a la comarca s’esperen uns 800 allotjaments, la gran majoria a la localitat rosinca, mentre que a Figueres només s’hi allotjaran alguns membres de l’organització. Les dades, doncs, són pràcticament les mateixes que l’any passat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li