El meu vot

0
1573

De nou ens congratulem que la minoria en quĂš es troba el PDeCAT els obligui al diĂ leg com a eina de govern. Aquest any hem pogut aprovar el pressupost pel 2018 a canvi d’introduir totes les propostes que hem presentat, desprĂ©s de comprovar que les peticions que van aportar l’any passat han sigut complertes satisfactĂČriament o estan en vies de resoldre’s.

Enguany, les demandes que hem fet sĂłn, per exemple, seguir amb l’adequaciĂł dels accessos a l’Estadi Municipal Albert Gurt; la millora del circuit de salut, aixĂ­ com la reposiciĂł de les mĂ quines que hi ha instal·lades a la part superior de la Pujada del Castell, entre les pistes de tenis i l’estaciĂł de tractament d’aigua potable; arreglar part de l’esplanada del Castell, que actualment serveix d’aparcament tant als visitants de la fortalesa i a aquells que van a fer la volta al Castell (estudiar tambĂ© il·luminar aquesta esplanada, i en la mesura de les possibilitats pressupostĂ ries, dur a terme el projecte); fer una neteja d’herbes i rebrots d’arbusts a la zona coneguda com a Ruta del Colesterol; el compromĂ­s que de cara a la temporada d’estiu del 2018 es posi en servei un bus llançadora que durant les hores de matĂ­ i migdia, i en consonĂ ncia amb els horaris dels dos emplaçaments, vagi des del Museu DalĂ­ o els entorns fins al Castell de Sant Ferran, per aixĂ­ aprofitar sinergies, fer mĂ©s atractiva la visita a la ciutat de Figueres i intentar que el visitant passi mĂ©s hores a la nostra ciutat, i si s’escau, que hi pugui allargar la seva estada; l’acord perquĂš s’instal·li un circuit de videovigilĂ ncia al Parc de les AigĂŒes que permeti controlar qualsevol incident que s’hi pugui produir, sobretot pel que fa a la zona de pĂ rquing, i l’arranjament de la plaça LluĂ­s Companys amb la construcciĂł d’una pista de bĂ squet i un espai adequat per la prĂ ctica de la petanca (aquest compromĂ­s es comptabilitza en aproximadament 30.000 euros, que es qualificaran d’«inversions sostenibles»).

El partit en el govern ha sabut arribar a acords amb altres grups municipals, tot i que alguns han refusat incidir en el pressupost de la ciutat. I davant les acusacions del regidor HĂšctor AmellĂł en aquest diari, que se sorprĂšn que donem suport a un partit «independentista», nosaltres afirmem que estem treballant per Figueres, en tot moment. És d’aixĂČ del que va el pressupost i no d’altres coses, i estem orgullosos de poder contribuir a fer la ciutat millor per als figuerencs. Ens dolen aquestes acusacions quan provenen d’un partit, Ciutadans, que ha estat el primer i el que mĂ©s acords ha assolit amb el govern del PDeCAT (sembla que deixen de ser independentistes quan a ells els convĂ©).

Nosaltres hem sigut sempre coherents, no hem denunciat els cĂ rrecs de confiança a l’Ajuntament de Figueres mentre ocupĂ vem un cĂ rrec de confiança a l’Ajuntament de Girona, com sĂ­ que ha fet ell. Som regidors de Figueres i ens devem a la nostra ciutat, i defensem sempre allĂČ que creien millor per als ciutadans. No acceptem lliçons d’ùtica de ningĂș, i menys d’aquells que practiquen l’abstenciĂł per no mullar-se en la majoria de temes, mentre nosaltres ens comprometem sempre per fer Figueres millor. Aquest ha estat el nostre vot.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li