El Logis Empordà creix de la mà de Grup Peralada

0
1006

El grup empresarial ha adquirit, per valor de 3,9 milions d’euros, sis parcel·les de la plataforma, amb una extensió aproximada de 32.800 metres quadrats


Cimalsa, empresa pública de la Generalitat que promou, desenvolupa i gestiona infraestructures i centrals per al transport de mercaderies, la logística i la mobilitat, ha incorporat a Logis Empordà el Grup Peralada. Es tracta d’una operació a través del qual el grup empresarial ha adquirit, per valor de 3,9 milions d’euros, sis parcel·les de la plataforma, amb una extensió aproximada de 32.800 metres quadrats.

Segons Cimalsa, «la implantació del Grup Peralada al Logis suposa un gran impuls al creixement de l’activitat econòmica de la comarca, i alhora és una mostra de la rellevància d’impulsar plataformes en ubicacions estratègiques que es tradueixen en la creació de llocs de treball». Per la seva banda, Javier Suqué Mateu, president de Grup Peralada, valora que aquesta nova adquisició «suposa una clara i contínua aposta en el desenvolupament del territori i la seva activitat econòmica, així com el creixement de la nostra divisió de vins i caves a l’Empordà».

Logis Empordà compta actualment amb una extensió de 73 hectàrees i preveu la creació de 1.900 llocs de treball directes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li