El LOGIS Empordà, camí de ser un “referent logístic nacional”

0
13195

Durant el primer semestre es destinaran 108.000 euros a millorar els accessos i l’enllumenat


L’empresa pública de la Generalitat CIMALSA va anunciar la setmana passada una inversió de 108.000 euros durant el primer semestre d’aquest any per millorar el LOGIS Empordà del Far d’Empordà, amb l’objectiu de convertir l’equipament en un “referent nacional” en infraestructures logístiques.

L’actuació inclourà l’obertura d’un nou accés rodat al recinte per millorar-ne la mobilitat així com la reconversió de l’enllumenat a la tecnologia LED. D’altra banda, la intervenció també implicarà plantar nou arbrat i reestructurar l’existent.

El Govern té clara l’aposta per aquest infraestructura amb vocació transfronterera. Per això, en els darrers anys s’ha anat consolidat i, actualment, té quatre empreses instal·lades i en ple funcionament. La previsió és que s’ampliï amb la futura plataforma Intermodal de l’Empordà, amb connexió ferroviària d’ample ibèric i europeu.

Segons assenyala el director general de CIMALSA, Isidre Gavín, aquesta es tracta d’una important inversió amb la qual “ens apropem a l’objectiu de 2020, ja que com a gestors del polígon incorporem a la seva genètica de treball els valors europeus d’eficiència, estalvi i productivitat”.

L’equipament logístic de LOGIS Empordà té actualment una superfície de més de 70 hectàrees, 21 de les quals estan urbanitzades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li