El llegat de Cacaolat, a les vitrines del Museu del Joguet

0
1683

L’exposició, que es podrà veure fins a l’1 d’octubre a la sala oberta del museu, mostra materials i documents inèdits, a més de fotografies originals i envasos


“La història de Cacaolat és la història de Catalunya”. Amb aquestes paraules va inaugurar divendres Josep Maria Joan Rosa, director del Museu del Joguet de Catalunya, l’exposició temporal La gran aventura del Cacaolat. 1933-2017, comissariada pel periodista i historiador Jordi Viader, fill del creador d’aquest producte, “el primer batut industrial de llet i cacau del món”, segons ell mateix va explicar. L’exposició, que es podrà veure fins a l’1 d’octubre a la sala oberta del museu, mostra materials i documents inèdits, a més de fotografies originals i envasos recopilats per Viader durant més de trenta anys de recerca, gràcies als quals el visitant podrà descobrir la història que hi ha rere la marca, amb 84 anys d’existència a les espatlles i que ha viscut de primera mà els grans esdeveniments històrics del segle XX al nostre país.

En la presentació de la col·lecció, Josep Maria Joan Rosa va explicar que “aquesta exposició vol mostrar l’esperit desacomplexat del museu”, ja que a més d’exposar joguines també vol mostrar productes lúdics i divertits que han marcat la nostra societat.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz