El litoral de Bataller

0
1193

El Museu de l’Anxova i de la Sal presenta la mostra ‘L’Escala des del mar’ en homenatge a la figura del fotògraf Miquel Bataller


El Museu de l’Anxova i de la Sal de l’Escala acull fins al pròxim 31 de desembre la mostra fotogràfica L’Escala des del mar. Homenatge a Miquel Bataller Fàbregas. La costa del Montgrí: de Sant Martí d’Empúries a cap Castell – la Foradada. Una exposició fotogràfica creada gràcies a la col·laboració del seu fill i fotògraf Xavier Bataller que consta de les captures que en Miquel va fer resseguint el litoral escalenc. La proposta es complementa amb imatges aèries de Sergi Pujol, fotografies de Josep i Maria Ros i textos escrits de l’equip del Museu de l’Anxova i de la Sal.

La inauguració de l’exposició, celebrada dijous passat, també va servir per presentar un llibre amb el mateix títol de la mostra ha realitzat des del museu. Una publicació que guia per l’antic terme de l’Escala, en la seva vessant marina, des del Riuet fins a cap Castell i la Foradada, on s’explica la toponímia i també llegendes i fets ocorreguts en les seves coves i cales.

Tant l’exposició com el llibre són un homenatge al fotògraf Miquel Bataller Fàbregas (Girona, 1942 – l’Escala, 2020).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li