El jutjat confirma la negativa al macroprostíbul de la Jonquera

0
878

El Jutjat Contenciós Administratiu Número 2 de Girona ha donat la raó a l’Ajuntament de la Jonquera i ha impedit la instal·lació d’un prostíbul de grans dimensions al municipi. El jutjat ha desestimat un recurs contenciós administratiu interposat per la societat impulsora del projecte, La Vimetera S.L. La sentència del jutjat recull informes policials que conclouen que la construcció d’un prostíbul d’aquestes característiques incrementaria els problemes de trànsit i de seguretat ciutadana al municipi.

La societat La Vimetera S.L. va interposar el recurs contenciós administratiu després que la Junta de Govern Local de la Jonquera li denegués la llicència d’obertura del prostíbul el 24 d’agost del 2006. Ara, el jutjat ha donat la raó a l’Ajuntament i recolza la decisió empresa pel consistori.

Per rebutjar l’existència del prostíbul al poble, la sentència es fa ressò d’informes policials que determinen que els perjudicis de seguretat ciutadana i trànsit que patiria el poble serien elevats. A més, el jutjat també indica que aquests problemes s’incrementarien durant els caps de setmana, ja que els camions tenen prohibit circular per França i se solen estacionar als aparcaments que hi ha al municipi.

Després de conèixer la sentència, l’alcalde Jordi Cabezas ha indicat que ‘l’Ajuntament de la Jonquera no donarà cap més autorització per a la instal·lació de locals de pública concurrència on s’exerceixi la prostitució’. Actualment, apart de les prostitutes que paren als vorals de la N-II i que es passegen pels aparcaments, al poble hi ha un prostíbul. El local, batejat com a ‘Desiré’, existeix fa més de trenta anys.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li