El juny deixa una ocupació del 55% al litoral alt-empordanès

0
1738

El perfil del turista a la província gironina estarà representat principalment per parelles de mitjana edat i famílies catalanes, seguides de franceses, tot i que també predominaran visitants espanyols, britànics, belgues, alemanys i holandesos


 

El passat mes de juny va deixar una ocupació hotelera del 55% al litoral alt-empordanès. Així ho recullen les dades de la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, que a partir de les informacions proporcionades per les seves 11 associacions membres, també concreta que, de cara al juliol, els auguris són més optimistes: durant la primera quinzena d’aquest mes, la comarca tindrà una ocupació que oscil·larà entre el 65% i el 70%, uns percentatges que s’incrementaran un 5%, aproximadament, durant la segona quinzena de juliol.

Com ja és habitual, el perfil del turista a la província gironina estarà representat principalment per parelles de mitjana edat i famílies catalanes, seguides de franceses, tot i que també hi haurà visitants espanyols, britànics, belgues, alemanys i holandesos. La mitjana d’estades a la costa serà d’entre 4 i 5 dies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li