El juliol tanca amb un 70% d’ocupació hotelera

0
1543

Segons la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona els registres durant l’agost oscil·laran entre el 80% i el 85% 


Els hotels de l’Alt Empordà han tancat el mes de juliol amb una ocupació hotelera del 70%, confirmant així les previsions inicials fetes abans de l’inici de la temporada turística. Així ho destaca la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, que també assenyala que les previsions d’ocupació de cara al mes d’agost són, com és habitual, més superiors. En aquest sentit, l’entitat vaticina que l’ocupació durant aquest mes que acaba de començar al litoral altempordanès oscil·larà entre el 80% i el 85%, amb un perfil de turista que s’allotjarà una mitjana de 3 i 4 dies.

PERFIL DEL TURISTA. D’altra banda, la federació també radiografia el perfil de turista. En concret, la majoria seran parelles de mitjana edat i famílies catalanes provinents de la ciutat de Barcelona i rodalies, tot i que també es deixaran veure, per ordre, visitants francesos, russos, holandesos, britànics, belgues i alemanys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li