El juliol es clou amb una baixada de l’atur del 13,53% a l’Alt Empordà

0
617

En termes interanuals la desocupació també s’ha reduït, en aquest cas en un total de 729 persones


La xifra de persones sense feina a l’Alt Empordà va registrar el passat mes de juliol el cinquè descens consecutiu, després que el període abaixés la persiana amb un total de 7.139 persones desocupades, el que suposa un descens del 13,53% amb relació al juny, quan hi havia un total de 1.141 persones més sense feina —8.280 ciutadans, concretament—.

En termes interanuals, d’altra banda, la tendència de la desocupació manté per segon mes la seva tendència a la baixa. En aquest cas, la desocupació a la comarca en un any s’ha reduït en 729 persones, tenint en compte que ara fa just un any hi havia 8.868 veïns i veïnes sense feina.

LES DADES, PER MUNICIPIS. La baixada de l’atur s’ha notat especialment a la capital, Figueres, amb 568 persones menys inscrites a les llistes, així com a municipis com Roses (-163) o Castelló d’Empúries (-90), indrets on es continua notant la contractació estival.

DEMARCACIÓ GIRONINA. D’altra banda, i en àmbit provincial, les comarques gironines van encapçalar novament el descens de l’atur a Catalunya. En aquest sentit, la demarcació va veure com la taxa de desocupats es reduïa fins a un 10,7% —4.428 treballadors i treballadores.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li