El grup Gema 4, en el marc del 22è Vespres Musicals, enceta la Festa del Carme de Vilafant

0
1081

El municipi també es vesteix de festa major aquest cap de setmana, els dies 15, 16 i 17


Les Festes del Carme també arriben al municipi de Vilafant aquest pròxim cap de setmana. L’Ajuntament de Vilafant ha tancat tres dies d’activitats diverses que es repartiran entre el 15, 16 i 17 de juliol.

22È VESPRES MUSICALS. En el marc del cicle musical de Vilafant, el concert de Gema 4 serà el que encetarà la festa major vilafantenca. La nit del 15 de juliol es podrà gaudir de la música GEMA 4, una formació que visita la població alt-empordanesa celebrant els seus 25 anys dalt dels escenaris. Arriben a l’escenari de Vilafant amb un nou disc, “Veinticinco”, on reviuen els seus millors temes, els més emblemàtics, aquells que les han situat com a un referent en el seu estil a escala internacional. Els arranjaments vocals de GEMA 4 estan impregnats d’arrels cubanes i altres influències. Amb tot això han fet un llarg recorregut pels principals escenaris presentant el seu talent i compartint espectacles amb artistes com ara Ibrahim Ferrer, Tito Puente, Celia Cruz, Omara Portuondo, Eddie Palmieri entre altres grans noms.

La formació està formada per Odette Tellería (2a veu i direcció), Clara Luna (1a veu), Michèle Alderete (3a veu) i Laura Flores (4a veu). Des de l’organització expliquen que ara, i amb el mateix sentit de l’humor que les va fer famoses fa 25 anys, faran viatjar al públic a través de l’essència dels grans boleros, el feeling, els sons, les guarachas, el chachachá… amb les seves quatre veus, en un treball cuidat, delicat i d’altíssim nivell musical.

DISSABTE, 16 DE JULIOL. La festa major de Vilafant continuarà dissabte a partir de les 11 h amb jocs en família, a l’Era de Can Gelada. Cal inscripció prèvia i es fa a través de la web de l’Ajuntament. Pel que fa a la tarda, a les 17.30 h, a la mateixa era es farà la festa de l’escuma. I al vespre, la 7a Cursa i marxa “La Nocturna”. A les 21 h es farà la sortida de la cursa des de la piscina municipal i hi haurà bany nocturn a l’arribada pels participants (més informació a la pàgina 48).

La nit continuarà amb el grup The Vinilos que ofereixen versions dels anys 60, 70 i 80/90. El concert es farà a les 22.30 h, a la pista de la piscina.


  • Pots consultar el cartell, aquí. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li