El grup BNI ja ha mobilitzat més d’un milió d’euros a la comarca

0
1422

El col·lectiu està format per més d’una quarantena d’empresaris locals i espera arribar a la cinquantena a l’inici de l’any vinent 


 

La fórmula del Business Networking International (BNI), l’organització de negocis més gran del món, ha quallat amb força a l’Alt Empordà. El passat mes de gener es presentava a l’Auditori Narcís Monturiol de Figueres el primer grup de BNI a la comarca, BNI Futur, un acte que va comptar amb un centenar d’assistents i des d’on es va donar a conèixer l’estructura –i el pal de paller– del projecte: una xarxa de professionals de diversos àmbits units a través d’un networking local i que també està aixoplugat per l’àmplia família que BNI té repartida pel món, composta de més de 200.000 membres i uns 8.000 grups locals.

Des d’aquell dia, el volum de facturació entre els empresaris alt-empordanesos del grup comarcal ja ha superat el milió d’euros, una xifra que, segons el nou president del col·lectiu, David Romans, els fa «estar contents i amb ganes de seguir treballant per millorar els resultats».

El mateix Romans apunta que el volum de membres de l’entitat supera la quarantena, un nombre que des del grup esperen enfilar fins als 50 abans del febrer, quan BNI Futur compleixi un any. «Anem a bon ritme i hem anat creixent, però encara queda camí. El més important, però, és que es vagi produint negoci entre els membres del grup, que tothom se senti partícip d’aquesta iniciativa», diu Romans.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li