El gran repte de la Unió

0
845

És amb la perspectiva que ofereix el pas d’una setmana quan afloren els detalls més interpretatius del partit que van disputar el Numància B i el Figueres a Sòria el 30 de maig passat, quan tots dos equips s’enfrontaven a la cerca d’un ascens a segona divisió B. La immediatesa, companya de fatigues del futbol, va fer enaltir el gol de Loza, l’ímpetu incansable dels unionistes o el marcador per la mínima que va condemnar els altempordanesos, uns elements cridaners, tots, que van ser vigiliats de prop per un centenar de seguidors figuerencs desplaçats per a l’ocasió.
L’expedició de seguidors blanc-i-blaus traslladats a Castella i Lleó, així com la notòria afluència de públic que es va registrar en el partit d’anada a Vilatenim _uns 1.600 aficionats_, van fer renéixer unes velles sensacions de comunió entre grada i equip que moltes vegades el resultadisme difumina. Queda, això sí, molt camí per fer: “L’ambient durant el play-off ha estat especial, però potser hauria d’haver sorgit abans, quan disputàvem partits importants per accedir a la promoció”, assenyala el president del club, José Antonio Revilla.
De fet, incentivar aquesta massa social s’erigeix, a banda d’encarar el futur esportiu del primer equip, com un dels grans desafiaments immediats de l’entitat. “Ara per ara encara no tenim l’ambient de play-off que ha de tenir un equip punter de tercera divisió. És una assignatura pendent que hem de continuar potenciant”, destaca el màxim responsable unionista, que puntualitza, cenyint-se al terreny merament esportiu, que la campanya “ha estat extraordinària”. “L’objectiu ha de ser el de créixer esportivament i també des d’un punt de vista social i econòmic, evidentment”, afegeix.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li