El Gran Jonquera reobre amb controls i havent reforçat les mesures higièniques

0
568

S’han habilitat dues franges d’accés prioritari per a col·lectius vulnerables: de 9 a 10 h i de 19 a 20 h


 

El centre comercial Gran Jonquera Outlet & Shopping va reobrir ahir les portes, i ho va fer amb un pla d’acció per garantir la seguretat tant dels treballadors com dels clients. El paquet de mesures inclou la valoració de l’entorn, la intensificació de la neteja, i la desinfecció regular i sistemàtica de la galeria comercial i de les zones comunes, parant una atenció especial a les zones i superfícies més sensibles (botons d’ascensors, passamans, poms de portes, taulell de benvinguda…), així com la neteja reforçada dels banys. Per a aquestes tasques es fan servir addicionalment productes específicament homologats per Sanitat per combatre la propagació de la Covid-19.

En aquesta mateixa línia, també s’està fent una estreta vigilància de les instal·lacions i dels sistemes de climatització i subministrament d’aire, tant per garantir un correcte manteniment de l’equipament com per poder ventilar de manera correcta, ampliada i continuada els espais interiors.

D’altra banda, l’outlet també promou bones pràctiques de convivència i distanciament social per minimitzar el risc de contagi. Entre aquestes, hi ha l’ús de solucions tecnològiques de comptatge, i el control dels accessos i els fluxos de persones; la senyalització mitjançant vinils de la distància de seguretat recomanada a les zones de trànsit; el control de la mobilitat interna amb entrades i sortides diferenciades; l’habilitació de dues franges d’accés prioritari per als col·lectius vulnerables (de 9 a 10 h i de 19 a 20 h), i l’adaptació tant del centre com dels seus operadors de moda, serveis, oci i restauració, que han ajustat els seus protocols a les restriccions i a l’aforament establerts per les autoritats sanitàries.

Paral·lelament, s’han instal·lat dispensadors automàtics de gel hidroalcohòlic per tot el Gran Jonquera per garantir de manera permanent l’accés ràpid i segur a tot el públic a un punt de neteja i desinfecció. També s’han instal·lat mampares de protecció al Punt d’Informació, i s’ha dotat el personal propi del centre d’EPIs i de formació per un garantir entorn laboral i comercial segur. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li