El govern d’Aragó destitueix Pérez per ser d’ideologia independentista

0
1588

El van nomenar director general de l’Administració Electrònica i Societat de la Informació, però ni tan sols va prendre possessió


El govern d’Aragó ha destituït el figuerenc Bruno Pérez, expert en ciberseguretat, com a director general de l’Administració Electrònica i Societat de la Informació pels seus vincles amb l’independentisme. Dijous Podem va designar Pérez per ocupar el càrrec, i la idea era que ahir prengués possessió del càrrec; però ja no ho va poder fer. El problema: la denúncia que Ciutadans va fer a través de les xarxes socials sobre el projecte que Pérez ha estat duent a terme des del 2012, i que li ha permès il·luminar places d’arreu de Catalunya amb estelades fetes d’espelmes.

Aquest fet va provocar que el president d’Aragó, Javier Lambán, decidís tirar pel dret i destituir Pérez, que ara denuncia una «evident catalanofòbia» i lamenta que se’l faci fora per les seves idees. «Jo no miro si quan hem de posar fibra òptica en un poble els seus habitants voten un partit o un altre. Jo venia a ajudar», diu el figuerenc, que també explica que no té cap relació amb els representants de Podem d’Aragó. A ells els agraeix que l’hagin «protegit» aquests dies. I afegeix: «Vull també donar les gràcies al partit perquè han confiat amb el meu perfil tècnic. A mi em venen a buscar pel meu currículum». Assegura que «no vol fer bombo» del que ha passat, però sí que denuncia una «catalanofòbia», i que se’l faci fora per la seva ideologia, sense importar el seu currículum. «Crec que fins i tot és inconstitucional», lamenta el pèrit informàtic.

Pérez també explica que l’afició d’il·luminar amb espelmes li ve arran d’un concurs que va guanyar amb Ceres Roura. El seu projecte va quedar finalista i va il·luminar la basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries. L’empresa li va regalar diverses mostres d’espelmes de diferents colors i va decidir fer l’estelada. Amb tot, Pérez ha fet moltes altres banderes, i ha il·luminat espais com la catedral de Burgos. Diu que volia transmetre que el moviment independentista és pacífic.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li