El Girona es fixa en Chicho per al timĂł del Peralada

0
2064

Qui havia de ser el tècnic, Juan Carlos Moreno, finalment no va acceptar el cĂ rrec per ‘motius personals’


 

De ben segur que la família del Peralada recordarà aquestes festes com una etapa ben agitada. Després de fer-se oficial que Arnau Sala deixava la banqueta blanc-i-verda per emprendre una aventura a la segona divisió xinesa -serà el segon entrenador de Raül Agné al Nei Mongol Zhongyou-, el Girona va decidir que Juan Carlos Moreno, membre de l’àrea esportiva del club, agafés les regnes del bloc xampanyer amb Javi García com a segon. L’acord semblava tancat i el relleu ja es donava per fet, però amb la tornada dels peraladencs a la feina, el 28 de desembre a la tarda, qui va saltar a la gespa per preparar el partit del pròxim 7 de gener al camp del Mallorca era García. De Moreno, ni rastre.

Per mitjà d’una nota, l’entitat gironina va comunicar que Moreno renunciava al càrrec “per motius personals”. “El tècnic ha al·legat motius personals per justificar la seva decisió i que li impedirien focalitzar els seus esforços amb l’exigència que demana el càrrec. D’acord amb la direcció esportiva, Juan Carlos Moreno continuarà a l’organigrama del Girona FC”, exposava el comunicat.

Amb aquest context de rerefons, i amb la ferma necessitat de trobar un substitut que condueixi la nau peraladenca a Segona B, el club blanc-i-vermell treballa intensament per buscar el relleu a la banqueta. És en aquest punt on apareix amb molta força la figura de Narcís Pelach, Chicho, actual entrenador de la Unió Esportiva Figueres, com a candidat a la banqueta xampanyera.

Aliè a les negociacions -es tracta d’un assumpte que ho gestiona directament el seu representant-, Chicho sí que reconeix que hi ha hagut “alguns contactes”, tot i que remarca que aquests són, encara, “molt verds”. En aquest sentit, l’entorn del jove tècnic gironí, de 29 anys, valoraria una possible oferta atenint-se a dues màximes: que la proposta i el projecte del Girona siguin ferms i que des del Figueres donin el vistiplau a l’operació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li