El gimnàs del pavelló esportiu Roser Llop estrena màquines

0
1486

En concret, s’hi han incorporat set noves màquines el·líptiques, una cinta de córrer, bicicletes de sala (spinning) i amb respatller. Els aparells han tingut un cost aproximat de 15.000 euros


Millores al pavelló municipal Roser Llop. L’Ajuntament de Figures ha renovat i incorporat noves màquines cardiovasculars al gimnàs d’aquest equipament esportiu. En concret, s’hi han incorporat set noves màquines el·líptiques, una cinta de córrer, bicicletes de sala (spinning) i amb respatller. Els aparells han tingut un cost aproximat de 15.000 euros.

La incorporació d’aquest nou material permetrà als usuaris de l’equipament gaudir de noves màquines per a l’exercici cardiovascular i complementar així l’oferta esportiva del gimnàs juntament amb les màquines de musculació. Tanmateix, l’Ajuntament de també ha fet reformar el sistema de dutxes de dos vestuaris del mateix pavelló municipal. Paral·lelament, a la piscina climatitzada, el consistori ha substituït diferents vidres exteriors de l’edifici que acull la instal·lació. El regidor d’Esports, César Barrenechea, va destacar que «en els darrers mesos estem renovant els equipaments esportius de la ciutat». I fa afegir: «Ens cal posar al dia aquestes instal·lacions, que tenen una càrrega d’activitat molt important».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li