El gerent de Serveis Urbans també farà funcions de director general d’Urbanisme

0
485

 Figueres s’ha quedat sense director general d’Urbanisme perquè el tribunal encarregat de seleccionar el candidat ha declarat la plaça deserta. Aquest va ser un dels assumptes urgents tractats en el ple de dijous. L’alcaldessa, Marta Felip, va detallar que cap dels aspirants havia assolit “la puntuació mínima de cinc punts per superar la prova”. Per tant, la plaça de director general d’Urbanisme queda vacant. La pregunta que es van fer els grups municipals va ser què passaria ara amb temes pendents com el POUM que ja s’havia començat a treballar abans de les eleccions municipals del 2015 amb debat i tallers ciutadans. L’alcaldessa va assegurar que “ens posarem a treballar amb el planejament general de la ciutat i la resta de projectes que tenim a l’Ajuntament”.
Marta Felip va admetre que les particularitats del lloc de treball i l’experiència que es demanava en càrrecs directius a l’administració –i no tant la formació– ha fet que la plaça quedés deserta. Felip afegia: “Jo si hagués volgut un càrrec de confiança ja l’hauria triat (…) Ens posarem a treballar en el POUM i la resta de projectes que tenim a l’Ajuntament, com ara l’entorn de la Sala Edison, i tot allò que no puguin assumir els professionals de la casa ho hauran de fer professionals externs de manera puntual”.
L’actual gerent de Serveis Urbans, Jordi Cabot, assumirà algunes de les funcions del director d’Urbanisme i es demanarà col·laboració externa per altres projectes. Cabot va guanyar el concurs de gerent de Serveis Urbans a principis d’any. Es dóna la circumstància que també és el gerent actual de l’empresa mixta Ecoserveis que aquest octubre acaba la concessió que té sobre enllumenat, escombraries i parcs i jardins a Figueres. Cabot és personal directiu de l’Ajuntament i té un contracte laboral especial d’alta direcció.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li