El FS Vilafant, a contrarellotge

0
857

El Futbol Sala Vilafant es troba en una situació crítica que esdevindrà irrecuperable si el proper 30 de juny, la data límit establert per la junta de l’entitat, no ha trobat un patrocinador principal que sostenti bona part del pressupost previst per a la temporada vinent. Aquest context alarmant arriba només dues temporades després de la gestació del club al municipi vilafantenc, una vegada produïda la desvinculació amb la Fundació Esportiva Figueres l’any 2013 que va suposar el camí en solitari del FS Vilafant. “La situació és bastant greu. Ja ens havia costat molt cobrir l’anterior pressupost, que es va poder gestionar amb el patrocinador que teníem, i moltes microgestions”, explica el president, entrenador i jugador de l’entitat, Roberto Martínez.
La raó del problema va sorgir quan l’antic col·laborador principal, Naturopathic, va decidir desvincular-se del club local aferrant-se a la possibilitat que tenien de rompre el contracte de tres anys. “No en podem dir res dolent, al contrari. Naturopathic ens ha ajudat durant aquest temps i n’estem molt agraïts. Ara les circumstàncies són unes altres i el que hem de fer és buscar un patrocinador principal que ens proporcioni els diners necessaris _entre 3.000 i 4.000 euros_ per arrencar un projecte en una categoria important i que ens permeti fer un equip amb condicions”, afegeix Martínez.
De moment hi ha contactes però res concret. “Hi ha converses, sí, però és difícil. Es tracta d’un esport minoritari i no és un esport que generi gaire atracció a la nostra zona, tot i que històricament hi ha hagut equips referents”, diu el responsable. “Són converses molt complicades, molt fredes. Tenim poques esperances respecte a això”, afegeix.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li