El foc a Rieju pot afectar la producció

0
675

Cremen set naus del polígon industrial, tres de les quals són de la marca de motos figuerenca


L’incendi de Vilamalla de dijous passat a la matinada va afectar un total de set naus del polígon industrial Pont del Príncep, tres de les quals de la marca de motos Rieju. Van cremar dues naus contigües i es va desplomar una altra. A més, el foc també va provocar danys a una setena de parets mitgeres.

Els bombers van rebre l’avís a quarts d’una de la matinada i el foc no es va poder controlar fins al cap de cinc hores i mitja. El cap de guàrdia de la Regió de Girona, Jordi Marquès, va explicar que el problema va ser la gran quantitat de productes inflamables que hi havia a dins de la nau i que van actuar accelerant del foc. En un comunicat, Rieju va explicar que estan estudiant com afectarà l’incendi a la producció.

CAUSES. Marquès va explicar que dues de les naus es van desplomar, el sostre es va esfondrar i es va calcinar completament tot el que hi havia a dins de la nau. Tot i que s’estan investigant les causes de l’incendi, cal tenir en compte que a dins hi havia hi havia materials inflamables, propis d’una empresa d’automoció, com bateries de liti o olis.

El cap de guàrdia dels bombers va explicar que quan van arribar el foc cremava de manera «molt virulenta» i es van dedicar a «fer contenció», per tal d’evitar que s’estengués a les naus dels voltants. Després van atacar el foc per tal d’apagar-lo. Diverses dotacions dels bombers es van quedar remullant la zona hores després d’haver extingit l’incendi.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li