El fiscal retira els càrrecs contra l’acusat de disparar per encàrrec a un home a Figueres

0
960

El ministeri fiscal ha retirat els càrrecs de temptativa d’homicidi i tinença il·lícita d’armes contra Ángel M.M., acusat d’haver disparat un home per encàrrec a Figueres l’any 2003. La víctima, que va rebre un dispar a la cuixa, ja va exculpar durant el judici el suposat sicari, dient que ell no era el desconegut que li va engegar els trets. L’acusació pública també ha retirat l’acusació d’intent d’homicidi contra el segon processat en el cas, Antonio M.F., l’excunyat de la víctima i a qui el fiscal considerava inductor del crim. Tot i això, l’acusació ha demanat per a ell una pena de tres anys de presó, perquè en el moment en què els mossos l’anaven a detenir Antonio M.F. els va intentar atropellar.

Aquest matí, durant la segona sessió del judici, han declarat els Mossos d’Esquadra que van detenir Antonio M.F. mentre el cas es trobava en la fase d’investigació. Els agents creien que l’home havia contractat un sicari perquè disparés a la víctima, i per això el vespre del 20 de març del 2003 el van anar a buscar al Far d’Empordà.

Tot i que els agents han declarat que es van identificar, el processat va intentar atropellar-los amb el seu vehicle. Els mossos han explicat, davant del tribunal, que van haver de saltar fora de la calçada per evitar que Antonio M.F. els envestís.

Per aquest motiu, tot i retirar la resta de càrrecs, el ministeri fiscal ha demanat que se’l condemni a una pena de tres anys de presó. El cas, que s’ha jutjat a la Secció Tercera de l’Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li