El figuerenc Ernest Plana, reelegit president de la FOEG

0
1778

Plana, que encapçalava l’única candidatura presentada, tindrà com a vicepresidents Miquel Gotanegra i Eduard Ayach, mentre que Jesús Ausín serà el tresorer


 

L’empresari figuerenc Ernest Plana va revalidar dijous passat el càrrec com a president de la FOEG per quatre anys més, després de la celebració d’unes eleccions amb una llista única formada amb empresaris de llarg recorregut i també amb membres més joves. Plana, que encapçalava l’única candidatura presentada, tindrà com a vicepresidents Miquel Gotanegra i Eduard Ayach, mentre que Jesús Ausín serà el tresorer.

La patronal actualment representa més de 15.000 empreses, la meitat de les que hi ha a la província. «Un dels reptes és créixer encara més. Cal tenir en compte que representem a totes les empreses, des de la més petita fins a la més gran», va dir Plana.

L’empresari empordanès va assumir la presidència de la patronal en substitució de l’empresari Jordi Comas, que va morir assassinat el novembre del 2012. Plana ha desenvolupat la seva trajectòria professional al sector de la mecànica. Del 1998 al 2018 va ser president de l’Associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li