El festival Portalblau consolida els dos nous escenaris i bat rècord d’assistència

0
482

Més de 4.000 persones han assistit a algun dels cinc concerts -un sisè va ser anul·lat a causa de la pluja- que aquest any han protagonitzat la tercera edició del Portalblau, caracteritzat per l’estrena de dos nous escenaris: un, a la Mar d’en Manassa, i l’altre, al restaurat fòrum romà de l’Escala, els quals han revaloritzat encara més aquest festival, que vol unir la música i les arts de tota la Mediterrània.
A falta d’un balanç definitiu i oficial, els promotors del Portalblau estan molt satisfets per com ha anat la present edició, tant per la projecció del festival com per la presència d’un nombrós públic a tots els concerts, fins al punt d’haver hagut de penjar el cartell de complet en les tres audicions de la Mar d’en Manassa i d’haver duplicat la cabuda de seients a Empúries.

DARRER CONCERT. La tercera edició del festival Portalblau va finalitzar dissabte amb l’actuació de Miguel Poveda i l’aparició de la pluja com a convidat no esperat. El ruixat va obligar a aturar el concert gairebé una hora, però després va continuar amb tota normalitat. Una part del públic va abandonar el recinte després que l’estrella del flamenc cantés quatre temes i des de l’organització se li recomanés aturar la vetllada.
Miguel Poveda era el cap de cartell del Portalblau. Tot era a punt al recent restaurat fòrum romà d’Empúries, amb l’assistència d’uns 1.500 espectadors, per oferir el concert. Després de les primeres cançons, però, la pluja va mantenir aturat el concert durant gairebé una hora, durant la qual una part del públic va mantenir-se al seu lloc, confiant que el concert es podria reprendre. L’actuació es va poder fer sense problemes i el cantant es va posar al públic a la butxaca. Entre els assistents hi havia l’expresident de la Generalitat Pasqual Maragall.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li