El Festival Itinera portarĂ  musica en viu als micropobles

0
833

La programaciĂł es basa en mĂșsica jazz, soul i bossa nova interpretada per artistes sorgits d’escoles i associacions musicals


Del 23 de maig al 31 d’octubre 80 concerts ompliran de jazz, blues, soul i bossa nova a diferents micropobles de Catalunya, grĂ cies al Festival Itinera. Una proposta sorgida des de l’AssociaciĂł de Micropobles i del dinamitzador cultural Marcel Marata, que vol aconseguir que «la gent que viu als micropobles pugui tenir garantit l’accĂ©s a mĂșsica de qualitat al propi municipi i fer arribar al pĂșblic un missatge de compromĂ­s i sensibilitat per la cultura», assegura Marata.

La programaciĂł estĂ  basada en el jazz, el soul i la bossa nova. Els concerts estaran protagonitzats per mĂșsics sorgits de les diferents escoles i associacions musicals, en especial alumnes de l’Escola Joan Chamorro. Entre els municipis que acolliran les actuacions s’hi troben Palau Santa EulĂ lia, Espolla, Cantallops, La Vajol, Pedret i MarzĂ , GarrigĂ s, Vilanant, Ordis, Vilamaniscle i VilaĂŒr.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li