El festival Ítaca desembarca a l’Escala

0
1192

Serà la primera activitat en un municipi de l’Alt Empordà del festival que fins ara s’havia celebrat sempre a localitats del Baix Empordà


 

Ítaca, Cultura i Acció desembarcarà enguany a l’Escala, que s’incorpora com a nou escenari del festival gràcies a l’acord entre la productora gironina Link Produccions i l’Ajuntament de l’Escala. El festival hi programarà una nit de concerts el 20 d’abril, durant la Setmana Santa, aprofitant l’afluència de visitants que registra el municipi.

MÉS ENLLÀ DEL BAIX EMPORDÀ. Serà la primera activitat en un municipi de l’Alt Empordà del festival que fins ara s’havia celebrat sempre a localitats del Baix Empordà. Amb aquest nou escenari, el festival inicia una línia estratègica per ampliar el seu radi d’acció a tot l’Empordà.

NIT DEL 20 D’ABRIL. La nit de concerts a l’Escala posarà en marxa la setena edició del festival i inclourà l’actuació de quatre bandes i d’un DJ. Un dels caps de cartell serà la banda valenciana ZOO, que oferirà un dels darrers concerts programats a les comarques gironines en el seu fi de gira, després d’haver anunciat que durant el 2020 no pujaran als escenaris. En cinc anys, el grup s’ha consolidat com una de les bandes de referència de casa nostra amb una combinació sobre els escenaris de rap, tecno, breakbeat, reggaeton i rock. Panxu, Arnau, Marco Úbeda, Hèctor Galan i Natxo Císcar són els components d’aquesta formació que enguany tancarà la seva exitosa gira de presentació del seu disc Raval (Propaganda pel fet!), un àlbum carregat d’energia i compromís social.

EL CARTELL. Per aquesta primera activitat a l’Escala, el festival ha preparat una programació que es donarà a conèixer al complet a mitjans d’aquest mes coincidint amb la posada a la venda de les entrades. Els concerts tindran lloc a la zona de barraques del municipi, situada a l’aparcament de l’avinguda Francesc Macià.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li