El Festival Internacional de Música de Cadaqués presenta la programació

0
562

El certamen oferirà fins a dinou concerts i activitats en diferents espais del municipi


Pierre Génisson, Clémentine Margaine, David Fray, Paco Peña, Percussions Claviers de Lyon, Tanguisimo, Fredi’s Jazz Band, Orquestra de Girona, Victor Villena i Cristina Vilallonga, són alguns del noms que actuaran entre el 15 i el 24 de juliol en la cinquantena edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués. Un certamen que oferirà fins a dinou concerts i activitats en diferents espais del municipi, on no hi haurà el tradicional escenari a l’Olivar de Sa Conca. Entre els escollits d’aquest any hi ha el lloc on va néixer el festival l’agost de 1970, l’església de Santa Maria de Cadaqués, també hi haurà actuacions a la plaça 1 d’octubre, la Sala de l’Amistat o el Corral de la Gala. A més a més, el festival oferirà una gran varietat de propostes gratuïtes en espais emblemàtics de la població: Passeig i Portlligat.

La cinquantena edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués també arriba amb una novetat en la direcció, ja que Philippe Do, tenor reconegut internacionalment ara amb seu a Cadaqués, substitueix Xavi Fortuny.

Les entrades ja es poden adquirir a través del web del festival www.festivalcadaques.cat, des de l’anunci de cada un dels concerts programats i de la totalitat de la programació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li