El Festival Indrets clou amb 5.000 espectadors

0
1070

Durant els gairebé dos mesos de durada, el Festival Indrets ha acollit actuacions com les de Kålon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel, Bofirax, Daniel Felices, Pablito, Iris Deco, Sergi Estella, De La Carmela i Playback Maracas


DesprĂ©s d’omplir durant dos mesos places i carrers del municipi amb catorze concerts, el Festival Indrets de CadaquĂ©s va finalitzar el passat dissabte amb un concert a la Sala l’Amistat de Playback Maracas i DJ Misbehaving. Una vetllada plena de projeccions, so i llum en un espectacle immersiu que va ser una autĂšntica festa. Un colofĂł perfecte per a un festival que no nomĂ©s es consolida, sinĂł que augmenta en nombre d’espectadors. La segona ediciĂł presenta un balanç numĂšric molt positiu, amb mĂ©s de 5.000 espectadors que han passat per alguna de les catorze propostes musicals celebrades entre l’1 de juliol i el 27 d’agost. Els concerts s’han celebrat en espais idĂ­l·lics del poble com la placeta de la Creu, Sa Plaça, Portlligat o Sa Cueta.

Durant els gairebé dos mesos de durada, el Festival Indrets ha acollit actuacions com les de Kålon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel, Bofirax, Daniel Felices, Pablito, Iris Deco, Sergi Estella, De La Carmela i Playback Maracas.

A banda de les actuacions musicals, cada dijous a la tarda s’han pogut descobrir els secrets del nucli històric del municipi grĂ cies a les Rutes Cadaqués. Un recorregut dirigit per Mercè Donat que ha guiat a nombrosos visitants a travĂ©s dels carrers del casc antic, on s’explicava pas a pas la història i identitat de cadascun d’ells.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li