El Festival de Peralada dona a conèixer el primer nom de la 33a edició: Carlos Acosta

0
886

El ballarí cubà i el seu conjunt hi actuaran la nit del 15 d’agost amb una nova coproducció amb Sadler’s Wells London i Valid Productions


 

L’estrella internacional de ballet i la seva companyia, Acosta Danza, presentaran un programa fet a mida per a la 33a edició del Festival Castell de Peralada. El ballarí cubà i el seu conjunt hi actuaran la nit del 15 d’agost amb una nova coproducció amb Sadler’s Wells London i Valid Productions.

La vetllada començarà amb la peça Imponderable, del madrileny Goyo Montero, una reflexió sobre el que és incomprensible, que no es pot mesurar, tal com una emoció, el pes de l’ànima, l’esperit. L’espectacle continuarà amb una creació de Sidi Larbi Cherkaoui per Acosta Danza, una coreografia que juga amb la idea de la sirena i la relaciona amb la ballarina de dansa contemporània. El mateix Carlos Acosta actuarà en aquesta obra, i també interpretarà Two, de Russell Maliphant, que va representar en el mateix festival el 2017. Tancarà el programa Twelve, de l’espanyol Jorge Crecis, una recreació exclusiva per a la companyia de l’artista de l’Havana i presentada el 2012 a la Royal Opera House de Londres.

La companyia Acosta Danza, creada i dirigida per ell mateix, està formada pels ballarins més destacats de Cuba i representa tant ballet clàssic com dansa contemporània, alhora que ret sempre un homenatge a la cultura de l’illa.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li