El Festival de Peralada celebra 25 anys amb una cartellera d’excepció

0
2975

Complir v int-i-cinc anys al capdavant de l’oferta cultural estiuenca del país requeria una celebració a l’alçada de les circumstàncies. La cartellera de la propera edició del Festival Castell de Peralada reforça el tomb cap a la clàssica encetat l’any passat amb un paper destacat per a la lírica. La llista de noms convidats (tots a la pàgina següent) són un reclam molt difícil de resistir per a aquells a qui els agrada gaudir de l’òpera o la dansa de màxim nivell. La presentació, feta al Gran Teatre del Liceu, va comptar amb la presència de Carmen Mateu de Suqué, presidenta de l’Associació Cultural del Castell, Oriol Aguilà , nou director del certamen, i Ferran Mascarell, conseller de Cultura.
Oriol Aguilà va explicar que “la programació mira enrere i endavant alhora. D’una banda, és un homenatge als artistes que ens han acompanyat al llarg d’aquests vint-i-cinc estius, però a la vegada mira el present proposant artistes emergents i fent alguna proposta innovadora o de risc”.
Una d’aquestes propostes de risc és tornar a fer producció pròpia. En concret, l’òpera Orfeo ed Eurídice, de Gluck, amb escenografia de La Fura dels Baus i música de BandArt.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li