El Festival de Jazz tanca la 26a edició amb la vista fixada al 2021

0
655

Entre l’11 i el 13 de setembre diversos espais de Figueres han acollit sis actuacions, amb més d’un 80% d’ocupació mitjana


L’actuació de Mowin’Wes el diumenge 13 de setembre a la plaça de La Cate va posar el punt final al 26è Festival de Jazz de la ciutat de Figueres. Aquest certamen musical s’ha celebrat a diferents espais de la ciutat entre el divendres dia 11 i el diumenge dia 13 de setembre. En total s’han realitzat sis actuacions, algunes d’elles gratuïtes, entre les quals destaca la del Professor Cunningham and His Old School, del dissabte a l’Auditori dels Caputxins, i la que va donar el tret de sortida del festival a càrrec de les Jazz Ladies la nit del divendres a La Cate.

Sota la direcció artística del músic Dani Alonso, i organitzada per les Joventuts Musicals de Figueres, aquesta edició va veure modificades les dates inicials previstes, del 29 al 31 de maig. Malgrat això, hi ha hagut més d’un 80% d’ocupació i una recepció molt positiva de tota la programació duta a terme. La presidenta de Joventuts Musicals de Figueres, Alba Albert, ja mira cap al futur: «Es vol retornar a comptar amb la Mostra Jove de Combos de Música Moderna, així com amb la col·laboració del Cineclub Diòptria de Figueres. Així mateix, després d’aquesta edició, que ha ajudat a renovar les energies per treballar pel futur, pretenem tornar a situar el Festival com a referència dins del panorama musical jazzístic, com ja havia assolit en edicions anteriors».

L’organització també ha agraït el suport de la ciutat de Figueres, i de totes les institucions i empreses col·laboradores. A banda, s’han anunciat les dates per la 27a edició, prevista inicialment els dies 11, 12 i 13 de juny del 2021.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li