El cuiner i gastrònom Pep Nogué serà el pregoner aquest any de la Mostra del Vi

0
1378

L’esdeveniment se celebrarà a la Rambla de Figueres del 7 al 10 de setembre


 

Figueres ja ha presentat el cartell i la programació de la 33a Mostra del Vi de l’Empordà, que aquest any tindrà el cuiner i gastrònom Pep Nogué com a pregoner. Com és habitual, la mostra es desenvoluparà a la Rambla i les dates seran del 7 al 10 de setembre. Divendres passat, l’alcaldessa, Marta Felip, i el regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, van presentar oficialment la mostra i el cartell, que està dedicat a la Capitalitat de la Sardana de Figueres. Per aquest motiu, dins la programació hi ha previst un concert de la Cobla Maricel, titulat Arran de Terra: Música i Vi.

NOVETATS. Enguany no es tallarà un lateral de la Rambla durant els quatre dies que dura la fira per la instal·lació de les botes. Aquest espai s’habilitarà a la part alta de la Rambla i només es restringirà el trànsit rodat durant l’horari de la fira. Una altra de les novetats serà un estand-botiga comú de tots els cellers on es podran adquirir tots els vins presents a la Mostra del Vi. La fira comptarà amb la participació de 14 cellers i pel que fa a productes agroalimentaris de l’Empordà, hi haurà set empreses. Altres expositors seran el de la DO Empordà i el de la Ruta del Vi DO Empordà.

TIQUETS I XIFRES. El preu del tiquet degustació serà de 10€ i inclou sis tastos, un tiquet descompte per l’Espai-botiga, Copa gratuïta, porta-copes i el tast guiat a l’Espai DO. L’organització preveu vendre més de 7.000 tiquets i que més de 10.000 persones visitin la fira. Es mantenen les promocions amb els hotels, TAV i el concurs d’aparadors de la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li