El CTT Bàscara, l’únic club de Girona amb equips femenins

0
850

El panorama del tennis taula femení a les comarques gironines va experimentar un gir de 180 graus entre el final de la temporada passada i l’inici d’aquesta. En el transcurs de pocs mesos, de l’abril a l’agost, Girona va passar de comptar amb un equip a Superdivisió (FD Cassanenc), dos a Divisió d’Honor (FD Cassanenc i CTT Bàscara) i un a Primera Estatal (TT Tramuntana) a quedar-se només amb la meitat.
El Bàscara ha estat el gran beneficiat de l’estiu convuls que ha viscut el tennis taula femení a Girona. El club altempordanès havia renunciat a la Divisió d’Honor, ja que les seves dues màximes exponents (Mariona Sáenz i Nora Escartín) van fitxar per equips de la màxima categoria. La intenció del CTT Bàscara era crear un equip a Primera Divisió amb Marta Alech, la tercera component, que comptaria amb el reforç de les joves Helena Colinas, Xènia Prat i Gemma Vilà.
Però tot va canviar a l’agost, ja que el Foment Deportiu Cassanenc (que havia incorporat Sáenz) va anunciar la desaparició de la secció de tennis taula i dels dos equips que tenia en competició. El Bàscara va adquirir la plaça del conjunt gironí a Divisió d’Honor i va refer el conjunt amb el fitxatge de Mireia Badosa (Cassanenc), el retorn de Mariona Sáenz i la presència d’Alech. Al mateix temps, el club altempordanès va mantenir el projecte del segon equip a Primera, ara amb Colinas, Prat i Vilà.
“En desfer-se el Cassanenc, la Mariona va quedar lliure i va tornar amb nosaltres”, explica Josep Maria Alech, president del CTT Bàscara, que destaca que “vam fitxar una de les jugadores de Cassà, la Mireia Badosa, i vam apostar per fer els dos equips, ja que el de Primera el volíem per a què les joves puguin jugar. I si algun dia alguna es posa malalta, hi ha dues o tres petites que podrien jugar”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li