El CPE Roses-La Perola mira cap a dalt

0
1198

El club es planteja formar un planter i disposar d’un petit local social aquest any


A finals d’abril el CPE Roses-La Perola sumava un nou èxit a les seves vitrines. L’alegria va arribar durant el Campionat de Catalunya de Surfcasting celebrat a Calella, competició en la qual el duet format per Jordi Segura i José Jiménez va assolir una meritòria quarta posició i, per tant, el bitllet per disputar el torneig estatal que es farà a l’octubre a Múrcia.

Aquest resultat va arribar en l’arrencada d’una temporada que, segons assenyala el president del club, Alberto Fernández, es preveu “molt dinàmica”. “Aquest any som 28 participants, tots socis federats, la qual cosa ens demostra que la participació és bona. L’evolució del club és gran i la lliga social cada vegada és més competitiva gràcies a la implicació dels participants i de la Junta”, explica un Fernández que el desembre passat va ratificar el seu càrrec de president durant els propers sis anys.

La lliga social de l’entitat es va encetar ara fa un mes i mig a Santa Margarita i consta de nou proves i dos opens oberts, unes competicions que encara tenen obertes les inscripcions. “Seguim l’esquema de l’any passat: de les nou proves n’hi ha vuit que són puntuables, mentre que en cada competició hi ha medalles pels qui fan podi, un trofeu per a la peça més gran i el sorteig d’un pernil”, detalla el president, que també recalca el creixement dels dos opens, un previst per a la festivitat de Sant Pere Pescador i un altre, que tindrà finalitats benèfiques per als nens, per a l’octubre.

PLANTER I SEU PRÒPIA. “En un futur volem continuar treballant com ho estem fent fins ara i intentar formar una base. Aquest darrer punt neix arran de fer cursets per a la mainada”, diu Fernández, qui també apunta que una de les altres fites és organitzar un campionat oficial a Roses.

D’altra banda, l’entitat també es planteja tenir en un futur una seu pròpia, “un petit local de reunions que també serveixi per guardar material”. “Vam parlar amb l’Ajuntament i no ens poden oferir res. Els recursos del club són escassos però continuarem buscant un local que ens suposi pagar una quantitat mòdica. quest projecte de seu social fa molt de temps que ens rondina pel cap i és un dels objectius que,personalment, vull aconseguir aquest any”, conclou Fernández.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li