El CPA Peralada aconsegueix el primer èxit amb patinadors forjats des de la base

0
933

Elena Caballero i Magí Sánchez són dos joves patinadors, de 10 i 9 anys, respectivament, que el 15 de novembre es van proclamar campions de la Copa Catalana d’iniciacions de parella artístic, de nivell C, que es va disputar a Alcover (Tarragona). El seu no és un triomf qualsevol, ja que representa el primer èxit que obté el Club Patinatge Artístic Peralada amb esportistes que s’han format a l’entitat des que es va posar en marxa el febrer del 2011.
“Aquest títol és molt important per a nosaltres”, reconeix la vicepresidenta del CPA Peralada, Raquel Salas, que destaca que el club altempordanès és “un dels més joves de Girona”, demarcació on hi ha fins a 90 entitats de patinatge artístic. “És molt difícil fer-te camí, fer-te un nom, però nosaltres hem apostat per la qualitat, i això és el que tenim amb els entrenadors”.
L’Elena i en Magí són dos dels prop de 130 patinadors que formen part del CPA Peralada, presidit per Montse Pastor. D’aquests, dues esportistes han superat el certificat i una d’elles ja ha debutat en competició, mentre que la segona, Júlia Cullell (10 anys), ho farà aquest mes de desembre. “Estem molt contents amb la quantitat de patinadors que tenim”, diu Salas, que lamenta no disposar de més hores d’entrenament al pavelló municipal: “Estem molt limitats i fem el que podem. Ens agradaria fer entrenaments més individualitzats, però no es pot.”

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li