El Consell contracta sis joves en atur per a tasques de suport

0
797

La iniciativa europea va adreçada a nois i noies entre 16 i 29 anys, sense feina, que reben formació i línies d’ajut


El Consell Comarcal de l’Alt Empordà va convocar sis ofertes de treball temporal per a joves inscrits en el Programa de Garantia Juvenil. Els joves seleccionats, de gairebé una trentena d’aspirants, s’han incorporat fa uns dies i ja estan desenvolupant les seves funcions de suport a diferents àrees de l’ens, per un període de sis mesos. Les contractacions d’aquests joves són possibles gràcies a la concessió al Consell Comarcal d’una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de 66.000 euros destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

LA DISTRIBUCIÓ. A l’àrea de Joventut s’ha incorporat una tècnica auxiliar en informació juvenil, una tècnica auxiliar a l’Arxiu Comarcal per digitalitzar material divers, i una altra que farà les mateixes tasques a l’arxiu del Consell. Pel que fa al servei de noves tecnologies, s’hi ha incorporat un auxiliar informàtic, i a l’àrea de Serveis Socials hi ha una auxiliar administrativa que farà tasques d’atenció i informació a l’usuari. La sisena incorporació és una tècnica en turisme que desenvoluparà tasques de redacció, revisió, gestió i digitalització de continguts turístics.

L’OBJECTIU DEL PROGRAMA. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea que té per objectiu reduir l’atur entre els i les joves. Els nois i noies, d’entre 16 i 29 anys, inscrits disposen de tot un seguit de línies d’ajut.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li