El Consell Comarcal vol potenciar els nous productes turĂ­stics

0
994

En total s’han seleccionat una quinzena de projectes que tenen a veure amb accions de descoberta de natura


En el marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) i per tal de donar resposta al fet de potenciar la creació de nous productes turístics a la comarca, l’àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Empordà prepara una acció d’acompanyament i mentoria a empreses i professionals que estiguin endegant o reformulant un projecte de l’àmbit turístic, amb l’objectiu de fomentar la disponibilitat de productes que s’emmarquin en el senderisme, el cicloturisme o el turisme eqüestre, i que alhora potenciïn la natura i la cultura al territori.

És per això que s’ha dut a terme una convocatòria de projectes adreçada a empreses i professionals del turisme, la cultura i la natura de l’Alt Empordà, una crida que fins al moment s’ha traduït en 16 propostes de participació. En concret, aquests han estat projectes proposats per agències de viatges (1); centres gestors de patrimoni (3); empreses d’activitats esportives (2); empreses d’activitats de natura (3); allotjaments (3); projectes culturals (1) i accions vinculades al sector agroalimentari (3).

Un cop identificats tots els productes que poden formar part de l’acció, s’està seleccionant també l’empresa que durà a terme el programa d’acompanyament als emprenedors i els seus projectes. Aquest acompanyament preveu accions formatives i de mentoria. A més, el projecte també inclou recursos que permetin la promoció conjunta dels projectes que es puguin desplegar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li