El concurs Ferran Pou de meteorologia ja té guanyadors

0
677

El primer tinent d‚Äôalcalde i regidor de Medi Ambient de l‚ÄôAjuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s‚Äôha mostrat molt satisfet tant per ‚Äúla participaci√≥ creixent d‚Äôaquest concurs d‚Äôabast internacional‚ÄĚ com, i molt especialment, ‚Äúper la seva qualitat fotogr√†fica‚ÄĚ


 

El concurs fotogr√†fic Ferran Pou de meteorologia ja t√© guanyadors. L‚ÄôAjuntament de Figueres va lliurar dimecres passat els premis de la quarta edici√≥, que ha rebut un total de 320 fotografies participants, distribu√Įdes en les cinc categories del certamen: Fen√≤mens meteorol√≤gics (113 fotos), Meteorologia, aigua i territori (67 fotos), Tramuntana (17 fotos), Fen√≤mens meteorol√≤gics a Figueres (7 fotos) i Instagram i Twitter (116 fotos).

Concretament, les fotografies premiades han estat: Norfeu i Thor al país del vent, de Carlos Castillejo (1r premi), i Mànegues, de Pau Gener (2n premi), en la categoria Fenòmens meteorològics; Camps enfangats, d’Enric Navarrete, i Capvespre rogenc, de Xavier Navas, per Meteorologia, aigua i territori; Tramuntana-Canigó-Cargol, de Lluís Roura, i Laberint de dunes, d’Eugeni Vallmajó, per Tramuntana; Cortina d’aigua a Figueres, de Narcís Isern, i Camí cap al cel, de Sílvia Adroher, per Fenòmens meteorològics a Figueres, i Pasturant abans no caigui el cel, de Marc Heras, per Instagram i Twitter.

Els primers premis han rebut 200 euros, un trofeu i un lot de llibres de fotografia i meteorologia. Els segons, 100 euros, un diploma i un lot de vins de la DO Empordà. El premi de la categoria Instagram està dotat amb 60 euros, un trofeu i una estació meteorològica de sobretaula.

El primer tinent d‚Äôalcalde i regidor de Medi Ambient de l‚ÄôAjuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s‚Äôha mostrat molt satisfet tant per ‚Äúla participaci√≥ creixent d‚Äôaquest concurs d‚Äôabast internacional‚ÄĚ com, i molt especialment, ‚Äúper la seva qualitat fotogr√†fica i per la diversitat de fen√≤mens meteorol√≤gics capturats‚ÄĚ. Francesc Cruanyes tamb√© ha afegit que ‚Äúamb la voluntat de posicionar el concurs com a referent de la meteorologia i la fotografia a Catalunya, per a la propera edici√≥ s‚Äôincrementar√† notablement la dotaci√≥ dels premis gr√†cies a la incorporaci√≥ d‚Äôentitats col¬∑laboradores‚ÄĚ.

Leave a Reply

Sigues el primer a comentar!

Notificar-li
avatar
wpDiscuz