El concurs Ferran Pou de meteorologia ja té guanyadors

0
1793

El primer tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s’ha mostrat molt satisfet tant per “la participació creixent d’aquest concurs d’abast internacional” com, i molt especialment, “per la seva qualitat fotogràfica”


 

El concurs fotogrĂ fic Ferran Pou de meteorologia ja tĂ© guanyadors. L’Ajuntament de Figueres va lliurar dimecres passat els premis de la quarta ediciĂł, que ha rebut un total de 320 fotografies participants, distribuĂŻdes en les cinc categories del certamen: FenĂČmens meteorolĂČgics (113 fotos), Meteorologia, aigua i territori (67 fotos), Tramuntana (17 fotos), FenĂČmens meteorolĂČgics a Figueres (7 fotos) i Instagram i Twitter (116 fotos).

Concretament, les fotografies premiades han estat: Norfeu i Thor al paĂ­s del vent, de Carlos Castillejo (1r premi), i MĂ negues, de Pau Gener (2n premi), en la categoria FenĂČmens meteorolĂČgics; Camps enfangats, d’Enric Navarrete, i Capvespre rogenc, de Xavier Navas, per Meteorologia, aigua i territori; Tramuntana-CanigĂł-Cargol, de LluĂ­s Roura, i Laberint de dunes, d’Eugeni VallmajĂł, per Tramuntana; Cortina d’aigua a Figueres, de NarcĂ­s Isern, i CamĂ­ cap al cel, de SĂ­lvia Adroher, per FenĂČmens meteorolĂČgics a Figueres, i Pasturant abans no caigui el cel, de Marc Heras, per Instagram i Twitter.

Els primers premis han rebut 200 euros, un trofeu i un lot de llibres de fotografia i meteorologia. Els segons, 100 euros, un diploma i un lot de vins de la DO EmpordĂ . El premi de la categoria Instagram estĂ  dotat amb 60 euros, un trofeu i una estaciĂł meteorolĂČgica de sobretaula.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s’ha mostrat molt satisfet tant per “la participaciĂł creixent d’aquest concurs d’abast internacional” com, i molt especialment, “per la seva qualitat fotogrĂ fica i per la diversitat de fenĂČmens meteorolĂČgics capturats”. Francesc Cruanyes tambĂ© ha afegit que “amb la voluntat de posicionar el concurs com a referent de la meteorologia i la fotografia a Catalunya, per a la propera ediciĂł s’incrementarĂ  notablement la dotaciĂł dels premis grĂ cies a la incorporaciĂł d’entitats col·laboradores”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li