El concurs de neteja i recollida d’escombraries, impugnat

0
1770

Ara, l’Ajuntament haurà de trametre tota la documentació de l’expedient al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que haurà de decidir si suspèn o no la concessió del servei


 

Dues de les empreses que van quedar finalistes al concurs d’escombraries de Figueres han presentat recurs per aturar l’adjudicació del nou contracte. Ara, l’Ajuntament haurà de trametre tota la documentació de l’expedient al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que haurà de decidir si suspèn o no la concessió del servei.

El consistori va aprovar el mes d’octubre la classificació de proposicions que deixava la UTE Romero Polo-Valoriza en la primera posició del concurs per renovar el serveu de recollida de residus i neteja, amb una oferta per valor de 23,6 milions d’euros (MEUR) en quatre anys. La proposta guanyadora incloïa una inversió de 279.000 euros anuals en campanyes informatives i de sensibilització, renovació de maquinària o la reposició anual de tots els contenidors.

Les empreses que han impugnat el concurs sĂłn Fomento de Construcciones i Contratas i la UTE GBI Serveis SAU i Sersall 95 SL, que han presentat recursos contra la decisiĂł.

El contracte amb l’empresa mixta Ecoserveis acabava a l’octubre, però en el Ple de setembre es va prorrogar per fer els trĂ mits de la nova concessiĂł. Ara, amb la impugnaciĂł, el nou servei de recollida d’escombraries i neteja s’iniciarĂ  mĂ©s tard del previst.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li