El concurs de neteja i recollida d’escombraries, impugnat

0
1618

Ara, l’Ajuntament haurà de trametre tota la documentació de l’expedient al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que haurà de decidir si suspèn o no la concessió del servei


 

Dues de les empreses que van quedar finalistes al concurs d’escombraries de Figueres han presentat recurs per aturar l’adjudicació del nou contracte. Ara, l’Ajuntament haurà de trametre tota la documentació de l’expedient al Tribunal Català de Contractes del Sector Públic, que haurà de decidir si suspèn o no la concessió del servei.

El consistori va aprovar el mes d’octubre la classificació de proposicions que deixava la UTE Romero Polo-Valoriza en la primera posició del concurs per renovar el serveu de recollida de residus i neteja, amb una oferta per valor de 23,6 milions d’euros (MEUR) en quatre anys. La proposta guanyadora incloïa una inversió de 279.000 euros anuals en campanyes informatives i de sensibilització, renovació de maquinària o la reposició anual de tots els contenidors.

Les empreses que han impugnat el concurs són Fomento de Construcciones i Contratas i la UTE GBI Serveis SAU i Sersall 95 SL, que han presentat recursos contra la decisió.

El contracte amb l’empresa mixta Ecoserveis acabava a l’octubre, però en el Ple de setembre es va prorrogar per fer els tràmits de la nova concessió. Ara, amb la impugnació, el nou servei de recollida d’escombraries i neteja s’iniciarà més tard del previst.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li