El Concurs de Fotografia de Patrimoni segueix obert

0
679

Enguany, aquesta iniciativa que impulsa l’àrea Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà arriba a la vint-i-quatrena edició dedicada als edificis romànics de caràcter civil o religiós


Continua oberta la convocatòria del Concurs de Fotografia de Patrimoni de l’Alt Empordà. Enguany, aquesta iniciativa que impulsa l’àrea Cultura del Consell Comarcal de l’Alt Empordà arriba a la vint-i-quatrena edició dedicada als edificis romànics de caràcter civil o religiós. Si bé sempre es requeria la presentació en format paper de les fotografies, des de l’any passat que el concurs va passar a l’àmbit digital facilitant la participació a través d’Instagram.

Enguany gairebé una vintena de publicacions opten al premi del concurs. La publicació d’imatges que vulguin participar en el concurs finalitzarà el 30 de setembre. Es podran presentar fotografies fetes abans de l’inici de la convocatòria, sempre que compleixin l’objectiu del concurs. Les bases també assenyalen que els participants han de tenir un compte obert a la xarxa social d’Instagram i amb un perfil públic. La participació és gratuïta i els concursants podran presentar fins a dues imatges.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li