El concert del Monestir de Sant Quirze de Colera reforma el format i tindrà tres dates

0
750

La tradicional trobada amplia el programa i oferirà una actuació prèvia i una posterior a la trobada del 14 d’agost


La tradicional actuació músical al Monestir de Sant Quirze de Colera tindrà per primera vegada en quinze edicions tres concerts. De fet, deixarà de ser una celebració d’un sol dia i arrencarà el proper dissabte 6 d’agost amb un concert líric on sonaran danses i havaneres mexicanes del s. xix, cançó espanyola i catalana, a càrrec de Mauri Campos a la guitarra solista, Carles Casanovas a la guitarra rítmica i Indira Ferrer com a soprano.

La programació la completa el concert barroc i clàssic: Vivaldi i Haydn del dia 14 d’agost amb els solistes de la Nova Orquestra de Cambra Germans Pla, on hi serà, entre d’altres, un habitual del festival, Anton Serra i la seva flauta travessera. El músic repetirà en la darrera actuació de l’edició d’enguany el 20 d’agost, acompanyat de Lluís Heras al violoncel i de Jordi Reguany al clavecí, en una actuació que oferirà temes de barroc suïs, alemany, italià i català.

Totes les actuacions començaran a les 10 de la nit i les entrades es poden adquirir a través de fomentdelaclassica.cat.

ESPAI IDÍL·LIC. El Monestir de Sant Quirze de Colera, situat a l’enclavament del Massís de l’Albera al municipi de Rabós d’Empordà, acull cada 14 d’agost, des de l’any 2007 fins a l’actualitat, un concert a la nau central del Monestir. L’únic any que no es va celebrar va ser el 2020, degut a les limitacions per la pandèmia.

Aquesta actuació ha estat impulsada per la Fundació Montsalvatge, més tard convertida en l’AFMC, Associació pel Foment de la Música Clàssica, i sempre ha comptat amb el flautista català Anton Serra, interpretant concerts de música clàssica com a líder de diversos grups de música de cambra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li