El comerç en línia es consolida

0
905

L’Alt Empordà, protagonista de la plataforma ‘A casa en un clic’ de la Diputació, amb un total de set canals locals


La pandèmia de la covid-19 ha transformat la forma de comprar als comerços, però també el plantejament d’aquests d’oferir els seus productes i serveis als clients potencials. En aquest sentit, el comerç en línia s’ha erigit en una opció creixent dels negocis per tal de combatre les restriccions i limitacions derivades de la crisi sanitària, i aquesta tendència s’ha pogut comprovar arreu de la demarcació gironina, també a l’Alt Empordà.

Un exemple que ho justifica és l’ús de la plataforma «A casa en un clic» de la Diputació de Girona, que després de vuit mesos en funcionament ja compta amb 25 plataformes locals i 259 establiments agrupats. La comarca alt-empordanesa és el territori gironí que hi té més presència, amb un total de 7 plataformes locals (un 29,1%, concretament): Roses, Llançà, Figueres, l’Escala, La Jonquera, Cadaqués i Castelló d’Empúries.

D’altra banda, la plataforma de Roses és la segona amb més comerços adherits, amb un total de 49, només superada per Banyoles (60) i per davant del canal de tota la Cerdanya (30).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li