El Club Patí Jonquerenc fa una passa més

0
2642

El club consolida el projecte amb uns sèniors que apunten amunt i amb equips de base a totes les categories


 

El Club Patí Jonquerenc segueix amb força concreció aquell refrany popular que aconsella fer les coses “a poc a poc i amb bona lletra”. L’entitat, conscient que es troba camí d’un projecte que ha de culminar en el creixement i consolidació del club, afronta el nou curs amb la voluntat de sumar un pas més en aquesta trajectòria, però sabent, també, que les plantilles dels sèniors i l’organigrama de la base, amb un conjunt a cada categoria, conviden a l’optimisme.

En el cas del sènior masculí el bloc afronta la seva segona temporada consecutiva a Primera Catalana, i ho fa amb una clara aposta per la joventut. “Aquest any hem procurat de fer un equip més consistent que ens serveixi per encarar amb garanties el relleu generacional, amb jugadors joves i també fitxatges de qualitat de fora”, explica el coordinador esportiu Marcel Carreras, que també destaca la forta presència de “la gent de casa” i l’optimisme que li genera la plantilla: “Amb la qualitat que tenim, si fem la feina ben feta no ens hem d’acontentar amb res. El que volem és consolidar-nos a la part mitjana-alta però sense marcar-nos uns objectius, no volem renunciar a res”. L’equip, dirigit per Jordi Koke del Campo, tindrà les novetats d’Albert Budó, Víctor Sánchez i Lluís Lizana, que es reincorporen, i de David Sánchez i Pau Casanovas, fitxats.

On també es perceben bones sensacions és a l’equip sènior femení, que sota la batuta de Judith Carreras i amb les incorporacions de jugadores com Carla Gri, Ariadna Campistol o Ivet Soler aspira a tenir “l’ambició” que també lluirà el masculí, com així ho descriu Carreras. “Aquest any els astres s’han alineat i hem pogut incorporar jugadores i una entrenadora que ens permeten fer un pas més”, explica.

EL PLANTER, FERM. Més enllà dels primers equips, el club fronterer veu com el planter, el seu autèntic pal de paller, també va evolucionant a bon ritme. Tal com remarca Carreras, enguany el CP Jonquerenc tornarà a tenir un equip a cada categoria a més d’una escoleta, un fet que permet que “la feina de club es vegi recompensada”. “Respecte a l’any passat tenim més joves que van pujant i la idea és precisament aquesta: engrandir la base per poder consolidar la piràmide del club pel bon futur del club”, subratlla el coordinador abans de recordar que el treball d’aquest curs és “un pas més d’un camí molt llarg”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li