El Club d’Escacs Alt Empordà abaixa el teló del 2017 per la porta gran

0
1691

El planter de l’entitat alt-empordanesa ha tancat l’any amb diversos podis i actuacions destacades


 

El Club d’Escacs Alt Empordà de La Cate va cloure el 2017 evidenciant la seva progressió amb diversos podis i actuacions destacades.

Així doncs, i després dels bons resultats assolits fa dues setmanes al Campionat Actiu d’Edats de Manresa -segon per equips en sots-12; tercer per equips en sots-8 i amb Arnau Vives i David Acevedo molt a prop del podi en individuals-, l’entitat empordanesa també va brillar durant el VI Festival Internacional de Lorca, on Oriol Serra, amb 5,5 punts de 9 i unes taules amb el Mestre Internacional Juan Luis Ramiro a la darrera partida, va ser un dels escaquistes destacats de la cita.

D’altra banda, Arnau Vives va pujar al tercer esgraó del podi sots-8 durant el 8è Campionat Nadalenc del Gerunda, assolint els mateixos punts (5 de 8) que Guillem Campos, que va ser quart en sots-10. En aquest mateix torneig, el sots-8 Aleix Cusí va sumar 4 punts, mentre que Susanna Marina va competir per primera vegada assolint 2 punts. A Alcalà, Flavio Hervás va competir al disputat 4t Torneig d’Escacs de Nadal, on va sumar 3 punts.

PODIS A FIGUERES. El CE Alt Empordà també va exhibir-se al 7è Obert de Nadal Ciutat de Figueres, on David Nuñez es va imposar brillant en el seu darrer torneig com a sots-18, un triomf que li va permetre pujar 45 punts d’Elo després de guanyar el Mestre Català Lluís Parals. A més, Juan Álber Garcia (10è) va ser el millor competidor sots-16, i David Acevedo (11è), el millor sots-2000.

Una setmana abans, en el marc del Torneig Infantil de Nadal del CE Figueres, Blai Higueras i Campos van pujar fins al calaix més alt del podi, mentre que Hervás va ser tercer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li